Chevrolet Camaro Convertible

Chevy onthulde de Camaro geopend

Na Coupé Chevrolet toont nu de converteerbare versie van de Camaro. Alles over de motoren, de afmetingen en de kenmerken van de muscle cars!

De Camaro gaat in de zesde generatie en heeft het model verandering een grondige herziening ontvangen. Hij is niet alleen lichter, maar ook sterker en krijgt nieuwe technologie. De coupe die we al hebben gezien; Nu de Amerikanen hebben ook trok de envelop van de Convertible.

Slank en rang is de converteerbare omdat: Het dak is zinken volledig automatisch met één druk onder een vaste dekking achter de achterbank zelfs tijdens het rijden up tempo 50. Als de kap terug over het, neemt ook op de ELECTROHYDRAULICS. Velvet vergrendeling! Geluid en temperaturdämmende lagen in multi-layer vouwen dak om een comfortabele sfeer te bieden. Afgezien van tijden van het doek dop, zijn er ten minste technisch gezien, maar weinig verschil met de Coupé.

De nieuwe Alpha-platform van General Motors van de Camaro is niet alleen 28 procent stijver, maar ook 90 kilo lichter dan zijn voorganger. Vooral het gebruik van aluminium onderdelen bespaard enkele kilo’s. Een nieuwe multi-link MacPherson voorwielophanging met dubbele joint zal leiden tot meer precisie tijdens het rijden, volgens Chevrolet, ook te wijten aan de elektronisch bijgestaan stuurbekrachtiging. Nieuw aan boord van de optionele Magnetic Ride Control-systeem is in de Camaro SS. Hier zijn de wegomstandigheden geanalyseerd tot 1000 keer per seconde door het systeem en de demper instellen.

Nieuwe Camaro is gebaseerd op het platform van de Cadillac ATS
Aan boord zijn Brembo remsysteem (standaard op de SS). Wanneer LT hebben voor een diameter van 320 en een diameter van 315 mm aan de achterzijde, de SS, zijn 345 en 338 mm. Wielen zijn standaard 18 inch lang bij de LT en kan worden vervangen door 20inch model, de SS 20 inches reeds series.

De ontwerpers hebben het ontwerp van de Camaro aanzienlijk steviger en gespierder. In tegenstelling tot zijn voorganger, het is 4784 millimeter meer dan zes centimeter korter, twee centimeter smaller (nu: 1897 mm) en bijna drie centimeter platter (nu 1.348 mm). Van de kenmerkende grille uit de hatchback lijn strekt zich uit tot de staart, die is breed in de straat. Toen SS een spoiler opgehemeld op het einde. Afhankelijk van het model van de Camaro uit halogeen of projector koplampen met LED-dagrijverlichting en LED-achterlichten branden.

Nieuw interieur met veel van de technologie

Het interieur is vernieuwd, de instrumenten zijn gericht op de bestuurder. Een samenspel van analoge klokken en een 8-inch display u op de hoogte van de noodzakelijke gegevens en routebeschrijving of infotainment gegevens. Nog een 8-inch monitor zit in het midden van Intrum paneel eenden en bevat de nieuwe MyLink-systeem. De controles voor de binnentemperatuur nu zitten in ringen rond de ventilatieroosters. De mechanische handrem heeft zijn tijd gehad in de Camaro, voor sfeerverlichting en verstelbare rijmodi met aan boord zijn nu: Om de sneeuw / ijs modus, een touring en een Sport-modus zijn te selecteren. Ja, na het opzetten van besturing, motorgeluid, demper en circuit veranderen. Wanneer Camaro SS, is er ook een track-modus voor het circuit.
Basismotor is een vier-cilinder met twee liter cilinderinhoud
Chevrolet biedt de nieuwe Camaro in drie motorvarianten, de rollen elk met handgeschakelde zesversnellingsbak of acht-speed automatische assemblagelijn. De basismotor is een 2,0-in LT liter viercilinder met 279 pk en 400 Nm koppel, waarvan 90 procent wordt al in een snelheid tussen 2100 en 3000 toeren bereikt. In de sprint waarden noemt Chevrolet nog steeds geen nauwkeurige gegevens, in minder dan zes seconden de 100 km / h-merk is te kraken. Als alternatief kan de LT is een 3,6-liter V6 met 340 pk aan boord. De machine met 385 Nm koppel levert, onder andere, directe en cilinder deactivering.

In de Camaro SS 6.2L V8 LT1 Corvette Stingray uit de pottenbakkers, maakt de Camaro, maar 461 pk met 617 Nm koppel. Dit is het volgende model van de tot nu toe sterkste Camaro SS. Zowel de 3.6 en de 6.2-liter model mechanische sound versterker, die het vervoer van de motor geluid direct in het interieur. Als optie is ook een uitlaatsysteem met instelbare dempers beschikbaar dat maakt het geluid nog sterker het gebrul van de Camaro. De beurs première van muscle cars zal waarschijnlijk op de IAA in september 2015. Lancering in de Cadillac-vestigingen wordt verwacht voor het voorjaar 2016. Prijzen moeten beginnen bij 35.000 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top